top of page
Happy Baby Jasmin

Happy Baby

Zusjes

Zusjes

Milchzahn Jasmin

Appel Fan

Für Stofftiere ist man nie zu alt

Nooit te oud voor knuffels

Gesichtsmasken forever

Selfcare

Ich liebe die Berge

Berg Liefde

_85M0802_edited

_85M0802_edited

Leuk dat je hier bent!

Ik ben Jasmin - mijn vrienden en familie noemen me Jasi - en ik ben geboren in 1987 in het mooie Gmunden, Salzkammergut, Oostenrijk. Ik ben een zomerkind, hou van de bergen, skiën, yoga, mediteren, gezichtsmaskers, pannenkoeken, Harry Potter, New York City en mijn man Bram. Samen met Bram woon ik sinds september 2018 in een gezellig huis in Grembergen in België. Ik spreek Duits, Engels, Nederlands en een poco de español.

Ik studeerde communicatiewetenschappen in Wenen en in die periode bracht ik een prachtig exchange semester door in Calgary, Canada. Door mijn tijd in Canada heb ik geleerd hoe mooi en verrijkend het kan zijn om alleen te reizen. Het jaar daarop pakte ik voor het eerst van mijn leven een reisrugzak en reisde twee weken door Bali (per brommer, taxi en veel lopen). Om mijn reis naar Bali af te sluiten, checkte ik in bij een "stilteretraite" midden in een rijstveld en bracht daar de drie stilste dagen van mijn leven tot nu toe door (en waarschijnlijk nog wel meer): drie dagen niet praten, meditatie en yoga, vegetarisch eten van eigen bodem, en een dagelijkse dosis Harry Potter en de Deathly Hallows. Deze tijd heeft me geleerd hoe waardevol en heilzaam het is om tot rust te komen, tijd te nemen voor jezelf en je lichaam, en vooral, jezelf genoeg tijd te geven om te eten - zonder afleiding. Ik had het gevoel dat iemand op de "herstart" knop had gedrukt na die dagen. Sindsdien ben ik me ervan bewust dat het verzorgen van je lichaam en geest één van de belangrijkste dingen is. Het is essentieel om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

Ik ben gezondheids- en voedingscoach (Academie voor Integratieve Voedingskunde, Wenen), body vitality trainer (Body & Health Academy, Linz), mindfulness coach (Centrum Voor Avondonderwijs, Gent), Nordic walking coach en aqua fitness instructrice.

Mijn droom is om mensen te helpen gezonder te worden door de mogelijkheden van voeding en bewustwording van hun eigen lichaam.

Vertel me wat je wilt veranderen in je leven. Ik kijk er naar uit om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. En binnenkort zul jij ook kunnen zeggen: My health rocks!

Tot ziens,

Jasmin

bottom of page