Gegevensbescherming

Wij ("wij", "ons", "onze") nemen de bescherming van de gegevens van de gebruikers ("gebruikers" of "u") van onze website en / of onze mobiele app (de "website" of de "Mobiele app ”) en we verbinden ons ertoe de informatie die gebruikers ons verstrekken in verband met het gebruik van onze website en / of onze mobiele app (gezamenlijk:“ digitale activa ”) te beschermen. Bovendien verbinden we ons ertoe uw gegevens te beschermen en te gebruiken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Dit privacybeleid legt onze praktijken uit met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van uw informatie door uw gebruik van onze digitale activa (de "Services") wanneer u toegang hebt tot de Services via uw apparaten.

Lees het privacybeleid zorgvuldig door en zorg ervoor dat u onze praktijken met betrekking tot uw gegevens volledig begrijpt voordat u onze services gebruikt. Als u dit beleid hebt gelezen, het volledig hebt begrepen en het niet eens bent met onze aanpak, moet u stoppen met het gebruik van onze digitale activa en services. Door gebruik te maken van onze diensten, accepteert u de voorwaarden van dit privacybeleid. Verder gebruik van de diensten houdt in dat u akkoord gaat met dit privacybeleid en alle wijzigingen daarin.

Welke gegevens verzamelen we?

  • Niet-geïdentificeerde en niet-identificeerbare informatie die u verstrekt tijdens het registratieproces of die wordt verzameld door het gebruik van onze diensten ("niet-persoonlijke gegevens"). Uit niet-persoonlijke gegevens kunnen geen conclusies worden getrokken over wie ze heeft verzameld. Niet-persoonlijke informatie die we verzamelen, bestaat voornamelijk uit technische en geaggregeerde gebruiksinformatie.

  • Individueel identificeerbare informatie, dwz alle informatie die kan worden gebruikt om u te identificeren of die u met redelijke inspanning zouden kunnen identificeren ("persoonlijke gegevens"). De persoonlijke informatie die we via onze services verzamelen, kan informatie bevatten die van tijd tot tijd wordt gevraagd, zoals namen, e-mailadressen, adressen, telefoonnummers, IP-adressen en meer. Als we persoonsgegevens combineren met niet-persoonsgegevens, behandelen we deze als persoonsgegevens zolang ze in combinatie bestaan.

Hoe verzamelen we gegevens?

  • We verzamelen gegevens wanneer u onze diensten gebruikt. Dus wanneer u onze digitale activa bezoekt en services gebruikt, kunnen we het gebruik, de sessies en gerelateerde informatie verzamelen, registreren en opslaan.

  • Wij verzamelen gegevens die u zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u rechtstreeks contact met ons opneemt via een communicatiekanaal (bijvoorbeeld een e-mail met een opmerking of feedback).

  • We kunnen gegevens verzamelen van externe bronnen, zoals hieronder beschreven.

  • We verzamelen gegevens die u ons verstrekt wanneer u inlogt op onze diensten via een derde partij, zoals Facebook of Google.

Waarom verzamelen we deze gegevens?

  • om onze diensten aan te bieden en uit te voeren;

  • om onze diensten te ontwikkelen, aan te passen en te verbeteren;

  • om te reageren op uw feedback, vragen en verzoeken en om hulp te bieden;

  • om vereisten en gebruikspatronen te analyseren;

  • voor andere interne, statistische en onderzoeksdoeleinden;

  • om onze mogelijkheden voor gegevensbeveiliging en fraudepreventie te verbeteren;

  • om schendingen te onderzoeken en om onze algemene voorwaarden af ​​te dwingen en om te voldoen aan de toepasselijke wet, regelgeving of overheidsopdrachten;

  • om u te voorzien van updates, nieuws, promotiemateriaal en andere informatie met betrekking tot onze diensten. Bij promotionele e-mails kunt u zelf beslissen of u deze wilt blijven ontvangen. Als dit niet het geval is, klikt u op de afmeldlink in die e-mails.

Met wie delen we deze gegevens?

We kunnen uw gegevens doorgeven aan onze serviceproviders om onze diensten uit te voeren (bijv. Opslag van gegevens via hostingdiensten van derden, verlening van technische ondersteuning, enz.).

 

We kunnen uw informatie ook vrijgeven in de volgende omstandigheden:

(i) om illegale activiteiten of ander wangedrag te onderzoeken, op te sporen, te voorkomen of actie te ondernemen;

(ii) om onze rechten op verdediging vast te stellen of uit te oefenen;

(iii) om onze rechten, eigendommen of persoonlijke veiligheid en de veiligheid van onze gebruikers of het publiek te beschermen;

iv) in het geval van een wijziging van zeggenschap bij ons bedrijf of bij een van onze gelieerde bedrijven (door middel van een fusie, overname of aankoop van (in wezen) alle activa, enz.);

(v) om uw gegevens te verzamelen, vast te houden en / of te beheren met behulp van geautoriseerde externe providers (bijv. cloudserviceproviders), voor zover dit geschikt is voor zakelijke doeleinden;

(vi) om met derden samen te werken om uw gebruikerservaring te verbeteren. Om misverstanden te voorkomen, willen wij u erop wijzen dat wij naar eigen inzicht niet-persoonsgebonden gegevens kunnen overdragen, doorgeven of anderszins gebruiken aan derden.

Houd er rekening mee dat onze diensten sociale interacties mogelijk maken (bijv. Inhoud, informatie en opmerkingen openbaar plaatsen en chatten met andere gebruikers). We willen erop wijzen dat alle inhoud of gegevens die u op deze gebieden verstrekt, kunnen worden gelezen, geregistreerd en gebruikt door andere mensen. We raden af ​​om informatie te plaatsen of te delen met anderen die u niet openbaar wilt maken. Als u inhoud uploadt naar onze digitale activa of deze op een andere manier beschikbaar stelt als onderdeel van het gebruik van een service, gebeurt dit op eigen risico. We hebben geen controle over de acties van andere gebruikers of leden van het publiek met toegang tot uw gegevens of inhoud. U erkent en bevestigt dat kopieën van uw gegevens nog steeds toegankelijk zijn voor derden, zelfs nadat ze zijn verwijderd op gecachte en gearchiveerde pagina's of nadat een kopie / opslag van uw inhoud is gemaakt.

Cookies en vergelijkbare technologieën

Wanneer u onze diensten bezoekt of opent, geven wij derden toestemming om webbakens, cookies, pixeltags, scripts en andere technologieën en analyseservices ("trackingtechnologieën") te gebruiken. Met deze volgtechnologieën kunnen derde partijen automatisch uw gegevens verzamelen om de navigatie-ervaring op onze digitale activa te verbeteren, hun prestaties te optimaliseren en een op maat gemaakte gebruikerservaring te garanderen, evenals voor veiligheids- en fraudepreventiedoeleinden. Lees ons Cookiebeleid voor meer informatie.

Waar slaan we de gegevens op?

  • Niet-persoonlijk identificeerbare informatie: Houd er rekening mee dat onze bedrijven, evenals onze vertrouwde partners en serviceproviders, over de hele wereld zijn gevestigd. Voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden uiteengezet, bewaren en verwerken we alle niet-persoonlijke gegevens die we verzamelen in verschillende rechtsstelsels.

  • Persoonlijke gegevens kunnen worden onderhouden, verwerkt en opgeslagen in de Verenigde Staten, Ierland, Zuid-Korea, Taiwan, Israël en voor zover nodig voor de juiste levering van onze diensten en / of vereist door de wet (zoals hieronder verder uitgelegd) in andere rechtsgebieden.

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Houd er rekening mee dat we de verzamelde gegevens zo lang bewaren als nodig is om onze diensten te verlenen, om te voldoen aan onze wettelijke en contractuele verplichtingen jegens u, om geschillen op te lossen en om onze overeenkomsten af ​​te dwingen.

Wij kunnen te allen tijde naar eigen inzicht onjuiste of onvolledige gegevens corrigeren, aanvullen of verwijderen.

Hoe beschermen we de gegevens?

De hostingservice voor onze digitale activa biedt ons het online platform waarmee we u onze diensten kunnen aanbieden. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de dataopslag, databases en algemene applicaties van onze hostingprovider. Het slaat uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op en biedt veilige HTTPS-toegang tot de meeste delen van zijn services.

Alle betalingsopties die door ons en onze hostingprovider voor onze digitale activa worden aangeboden, voldoen aan de voorschriften van de PCI-DSS (gegevensbeveiligingsstandaard van de creditcardindustrie) van de PCI Security Standards Council. Het is een samenwerking tussen merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen om de veilige omgang met creditcardgegevens (inclusief fysieke, elektronische en procedurele maatregelen) door onze winkel en de serviceproviders te garanderen.

Ongeacht de maatregelen en inspanningen die door ons en onze hostingprovider zijn genomen, kunnen en zullen wij niet de absolute bescherming en veiligheid garanderen van de gegevens die u uploadt, publiceert of anderszins aan ons of anderen doorgeeft.

Om deze reden willen we u vragen om veilige wachtwoorden in te stellen en, indien mogelijk, ons of anderen geen vertrouwelijke informatie te verstrekken waarvan de openbaarmaking u naar uw mening ernstig of permanent zou kunnen schaden. Aangezien e-mail en instant messaging niet als veilige vormen van communicatie worden beschouwd, vragen we u ook om geen vertrouwelijke informatie door te geven via een van deze communicatiekanalen.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de doeleinden die zijn uiteengezet in het privacybeleid en alleen als we ervan overtuigd zijn dat:

 

  • het gebruik van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om een ​​contract uit te voeren of af te sluiten (bijvoorbeeld om u zelf de diensten te verlenen of om klantenservice of technische ondersteuning te bieden);

  • het gebruik van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan relevante wettelijke of regelgevende verplichtingen, of

  • het gebruik van uw persoonlijke gegevens is noodzakelijk om onze legitieme zakelijke belangen te ondersteunen (op voorwaarde dat dit te allen tijde gebeurt op een manier die evenredig is en uw gegevensbeschermingsrechten respecteert).

Als inwoner van de EU kunt u:

  • bevestiging vragen of persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben al dan niet worden verwerkt en toegang vragen tot uw opgeslagen persoonlijke gegevens en bepaalde aanvullende informatie;

  • verzoeken om ontvangst van persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt in een gestructureerd, gangbaar en machinaal leesbaar formaat;

  • verzoeken om correctie van uw persoonlijke gegevens die door ons zijn opgeslagen;

  • verzoeken om verwijdering van uw persoonlijke gegevens;

  • bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons;

  • de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens verzoeken, of

  • een klacht indienen bij een toezichthoudende autoriteit.

Houd er echter rekening mee dat deze rechten niet onbeperkt zijn en mogelijk onderhevig zijn aan onze eigen legitieme belangen en wettelijke vereisten. Als u algemene vragen heeft over de persoonlijke informatie die we verzamelen en hoe we deze gebruiken, neem dan contact met ons op zoals hieronder beschreven.

Tijdens het verlenen van de diensten kunnen we gegevens over de grenzen heen overdragen naar gelieerde bedrijven of andere derde partijen en van uw land / rechtsstelsel naar andere landen / rechtsstelsels wereldwijd. Door gebruik te maken van de diensten, stemt u in met de overdracht van uw gegevens buiten de EER.

 

Als u gevestigd bent in de EER, worden uw persoonsgegevens alleen overgedragen naar locaties buiten de EER als wij ervan overtuigd zijn dat er een passend of vergelijkbaar niveau van bescherming van persoonsgegevens bestaat. We zullen passende maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat we adequate contractuele regelingen hebben getroffen met onze derde partijen om ervoor te zorgen dat er passende beveiligingsmaatregelen zijn getroffen, zodat het risico van onrechtmatig gebruik, wijziging, verwijdering, verlies of diefstal van uw persoonsgegevens tot een minimum wordt beperkt en dat deze derden handelen te allen tijde in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Rechten op het gebied van consumentenrecht in Californië

 

Neem contact met ons op om uw recht op inzage en verwijdering van uw gegevens uit te oefenen. We verkopen de persoonlijke gegevens van gebruikers niet voor de intenties en doeleinden van de CCPA.

Updates of wijzigingen in het privacybeleid

We kunnen deze gegevensbeschermingsrichtlijn van tijd tot tijd naar eigen goeddunken herzien, de versie die op de website wordt gepubliceerd is altijd up-to-date (zie informatie over de "status"). We vragen u deze gegevensbeschermingsrichtlijn regelmatig te controleren op wijzigingen. In het geval van belangrijke wijzigingen, zullen we een bericht op onze website publiceren. Als u de services blijft gebruiken nadat u op de hoogte bent gebracht van wijzigingen op onze website, wordt dit beschouwd als uw bevestiging van en instemming met de wijzigingen in het privacybeleid en uw akkoord om gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze wijzigingen.